Nyheter

Nyheter

11/11 I går var vi på årets Höstmöte, med bra föreläsningar och trevlig galamiddag. Där blev Knutshyttan tilldelad utmärkelsen Årets Uppfödare 2018. Vi är så stolta och glada över våra fina hästar!

24/9 I helgen var det tävling på Járnhestur. Det blev fina resultat för hästarna hästarna. Harpa  vann båda sina klasser. I T8 fick hon fina poäng på 6.0. Meistari vann sin klass i T8 med poängen 6.0 och kom tvåa i fyrgången.

Bra resultat på SM för Álfur från Knutshyttan och Gardar. De gjorde en fin uttagning på 6.83 i T3 och gick ledande in i A-finalen där de vann på 6.93. I V2 blev det en silvermedalj på poängen 6.70.


För Lara  och Kraftur gick det också bra. Båda gjorde en väldigt fin insatts och kom trea i T7. 


Det andra fölet vi fick blev ett stoföl. Hon är efter våran Kátina från Knutshyttan som visades på VM 2015(bed 8.39). Far till fölet är Herjólfur frá Ragnheiðarstöðum(bed 8.32).

Foto: Elisabeth Svensson

11/5 Nu har de två första fölen anlänt. Först ut att föla en fin skäckhingst var Alfadis från Åleby. Alfadis är bedömd till 7.82 och är efter den fina hingsten Alfur frá Selfossi (bed 8.46). Far till fölet är våran Kjarval från Knutshyttan.

Copyright @ All Rights Reserved